Tweede dag Mount Lavinia
Door: tinynandani
Blijf op de hoogte en volg Stef
20 Mei 2010 | Sri Lanka, Mount Lavinia
Vandaag zouden we om 11.00 uur opgehaald worden om bij Manisha te gaan lunchen. Manisha is degene die de moeder van Nandani heeft opgespoord. Om 11.30, dus later, werden we opgehaald. Allereerst zijn we naar een winkel gegaan om wat presentjes te kopen. Bij Manisha werden we hartelijk ontvangen. We hebben lekker wat bijgepraat en waar we voor kwamen, heerlijk genoten van Srilankaans eten. Hierna zijn we naar een winkelcentrum geweest. Wat is het hier allemaal enorm veranderd en wat een luxe. En oh wat een verkeer in het centrum van Colombo. Hierna hebben we het huis van onze chauffeur bezocht en kennis gemaakt met zijn vrouw en twee dochters. We hebben ook nog even naar het centrum van Mount Lavinia gewandeld. Waar we veel moeite mee hadden was het oversteken van de grote weg. Er is weliswaar een zebrapad maar dan is het nog levensgevaarlijk. Bij de super hebben we voor ons bezoek morgen aan Nandani’s moeder allerlei boodschappen gehaald.
In het hotel hebben we de avond tevoren al hele aardige mensen uit Nederland ontmoet met ook een adoptiedochter. Dit echtpaar gaat elk jaar op eigen kosten voor hun Sharety foundation de projecten bezoeken. Hiervoor had ik natuurlijk enorm veel interesse zodat we ook voor deze avond met hun in de bar hadden afgesproken.
20 Mei 2010 - 19:26
Ans:
De rondreis verloopt prima zo te vernemen. Vandaag hopelijk een geslaagd terugzien gehad met Nandani`s moeder.
De tijd vliegt en over enkele dagen vliegen jullie ook alweer.
Fijne laatste dagen daar en alvast een goede terugreis gewenst!