Vervolg Negombo
Door: tinynandani
Blijf op de hoogte en volg Stef
03 Mei 2010 | Sri Lanka, Negombo
Vervolg op het eerder geplaatste stukje. Na de lunch zijn we het plaatsje Negombo ingegaan te voet. Onderweg kwamen we heel veel winkeltjes tegen waarvan de verkopers ons binnen probeerden te krijgen. Na zo'n 1,5 kilometer in de hitte gelopen te hebben hadden we hier genoeg van en namen een tuktuk voor 100 rupies oftewel 80 eurocenten. In het centrum moest Nandani van een verkoper een soort van sari aanpassen. Deze paste niet helemaal en we werden door een personeelslid naar een naaiatelier gebracht. Hier kwam men al snel tot de conclusie dat e.e.a. niets kon worden. Tijdens de wandeling kreeg Nandani heel wat blikken van jonge srilankaanse mannen. Wel heeft Nandani nog voor 1,5 euro slippers gekocht. Vervolgens zijn we in Negombo teruggegaan naar ons hotel voor het avondeten. Voor het eten zijn we eerst nog in de omgeving van het zwembad gaan zitten om wat te drinken.Hier kwamen we in gesprek met een aantal singalese gasten en dat was heel leuk. Het avondeten was een lopend buffet waarbij men een keuze had tussen westers- of srilankaans eten. De kok wees mij behulpzaam aan wat wel en niet heet was. Ohja onze airco was vanmorgen stuk. Hebben dit direct gemeld bij de receptie. Toen we vanmiddag weer terugkwamen op onze kamer had men de oplossing gevonden door maar gewoon de stekker uit het stopcontact te halen. Toen was het helemaal heet en zelfs heter dan het avondeten. Uiteindelijk is alles toch nog goed gekomen en kunnen we straks met een gerust hart teruggaan naar onze kamer om daar weer lekker te kunnen gaan slapen.
Tot de volgende keer allemaal en bedankt voor al jullie leuke reacties. Tiny, Nandani en Stef.
03 Mei 2010 - 17:48
Siely:
geniet maar fijn ook vanjullie trouwdag -
03 Mei 2010 - 17:48
Siely:
geniet maar fijn ook vanjullie trouwdag -
04 Mei 2010 - 17:45
Willy:
Wat leuk om allemaal te lezen. Prima voor elkaar.Sterkte met de hitte. -
05 Mei 2010 - 17:53
Ans:
Fam. Wennekes Ja natuurlijk volgen we jullie! Te hopen dat de airco niet weer uitvalt!
Tiny je moet speciaal de groeten hebben van Truus!
Zij vroeg maandag meteen naar jou. Heb gezegd dit door te willen mailen.
Toch erg leuk zo`n site.
Fijne dagen en tot mails! -
06 Mei 2010 - 15:42
Jos Alberink:
Hoi luitjes.
Zoals al eerder gemeld erg leuk om jullie belevenissen op deze manier te kunnen volgen.
Ik begrijp dat er niet veel verschil is tussen hollandse en srilankaanse mannen....
Dat je je goed orienteert over wat heet en minder heet eten is,kan ik goed begrijpen.Ik ben er zelf in Auckland/Nieuw Zeeland ook eens goed de mist mee ingegaan....!
Uiteraard wensen we jullie erg veel plezier en we volgen graag jullie ervaringen!